Terug naar overzicht

Toast, soepstengels & brood

Het beroemde Italiaanse tramezzini-brood zit uiteraard in ons assortiment. Daarnaast levert Bergfood verschillende varianten soepstengels en een zeer uitgebreid assortiment onderleggers, toast, dipstokjes en croutons. Onze producenten hebben ieder hun eigen specialiteit.

Argente is producent van diverse soorten, typisch getoaste minibroodjes, panecillos of pan tostado, in verschillende smaken zoals knoflook en tomaat & oregano.

Forte is een merk van een toonaangevende Italiaanse producent van broodvarianten, die produceert volgens de unieke baktraditie van Altamura, een kleine stad gelegen in de regio Apulië in Zuid-Italië. De focaccia's zijn een unieke aanvulling op het bestaand assortiment omdat ze ongekoeld houdbaar zijn en een authentieke Italiaanse uitstraling hebben.

Panealba biedt een ruime keuze aan grissini, stiratini, croutons, snacks en zoutjes in diverse mediterrane smaken. Deze worden bereid met de best geselecteerde ingrediënten.

Semenzato is onze beroemde Italiaanse bakker van het ongekoeld houdbare, verse pane per tramezzini-brood.

Ster biedt al ruim 25 jaar top kwaliteit Piadina uit de welbekende Emilia Romagna streek. Zij besteden veel aandacht aan de behoeften van de moderne consument, namelijk gezond en makkelijk koken. Naast de traditionele piadina bieden zij ook diverse speciale varianten.

Vitavigor betekent leven en kracht en is de naam van de productielocatie in Milaan. Een familiebedrijf gespecialiseerd in de productie van soepstengels en aanverwante artikelen volgens hun filosofie: gezond, smakelijk en innovatief. Vitavigor maakt enkel gebruik van de beste grondstoffen zoals extra vergine olijfolie.