Terug naar overzicht

Forte focaccia

14-03-2014

Forte is een merk van een toonaangevende Italiaanse producent van broodvarianten, die produceert volgens de unieke baktraditie van Altamura, een kleine stad gelegen in de regio Apulië in Zuid-Italië. Onze selectie bestaat uit Focaccia, Pan en Friselle en deze soorten zijn een unieke aanvulling op bestaand assortiment omdat ze ongekoeld houdbaar zijn en een authentieke Italiaanse uitstraling hebben.

Focaccia is een plat rond brood dat wordt bereid van onder andere fijngemalen harde tarwe, moedergist, minimaal 8% extra vergine olijfolie en verse ingrediënten. Door een langzaam gistingsproces, zeer luchtig, krokant en smaakvol. De foccaccia 10 minuten afbakken en warm serveren.

Friselle zijn ringvormige toastbroodjes die na het besprenkelen met enige druppels water heerlijk zijn om te beleggen met verse blokjes tomaat die aangemaakt zijn met olijfolie, verse basilicum, zout en peper.