Passie

Door passie gedreven

De pure passie voor Italië, eten, en natuurlijk de liefde is hoe Bergfood in 1981 ontstond. 'La Passione!'. De rijkheid van het Italiaanse land, de taal en het eten inspireerden de oprichters om de toen nog onbekende producten in Nederland te introduceren. Ook nu nog, bijna 40 jaar later is Italië onze grootste inspiratiebron. Maar ook Spanje, Frankrijk en bijvoorbeeld Griekenland leveren rijke smaken en prachtige producten die wij graag voor onze klanten bereikbaar maken!

Lees meer

Vers bereide pasta met Nduja saus, olijven, cherry tomaatjes en Parmezaanse kaas
Sfeerbeeld borreltafel met Amogusti olijven, dolma's,gevulde olijven, afgebakken brood en borrelnootjes

Producten

Prachtige mediterrane producten

Het zonnige zuiden in een heerlijk gerecht vatten, dat is waar de landen rondom de Middellandse zee een ster in zijn! Genieten van mooi eten, goed gezelschap en pure smaken. Dat is wat wij graag faciliteren. Ook een klein stukje inspiratie, wat iedereen van tijd wel nodig heeft, geven we graag mee. Met onze liefde voor eten en mooie combinaties hebben we een prachtig assortiment geselecteerd. Veelzijdig en met veel keuze opties voor biologisch, glutenvrij of bijvoorbeeld vegetarisch. In basis kunnen wij in alle wensen voorzien. 

Lees meer

Maarten showroom 2020

Partnership

Wij staan voor u klaar

Graag zijn wij uw partner en inspiratiebron in de categorie! Met onze flexibele manier van werken kunnen wij snel inspringen op de vragen uit de markt. Daarnaast verzorgen we met plezier Private Label wensen. Dank zij de opslag in ons eigen Warehouse hebben wij korte leadtimes. Speciale wensen, meer informatie?

Vraag het ons

Laatste nieuws

Sfeerbeeld Paolo

Paolo

Onder Paolo bieden wij een mooi en uitgebreid assortiment eersteklas producten aan uit de gehele Mediterrannee. Wij selecteren het mooiste uit de landen rondom de middellandse zee. Van Griekenland tot Spanje, maar ook Noord-Afrika levert fantastische producten! Al dit moois verzamelen wij onder Paolo, één look, één uitstraling, eersteklas kwaliteit. 

Lees meer

René Lapaer, Pol Pollet, Maarten van den Berg, Arthur de Graaf, Vincenzo Scocco

Ontmoet onze specialisten

Ons team van specialisten staat voor u klaar met goed schapadvies en inspirerende ideeen. We zijn altijd bezig met innoverende producten en verbeteringen op bestaande. Zo zijn we natuurlijk druk met biologisch, veganistisch, glutenvrij, maar ook met plasticvrije verpakkingen. Daarnaast zijn mooie pure producten en eerlijke bereidingen zoals je dat uit de Mediterranee mag verwachten ons speerpunt. Schone recepturen en eerlijke smaken, daar worden we allemaal heel blij van!

Neem contact met ons op