
-
Passie
Open submenu voor passie
-
Product
Open submenu voor product
-
Partnership
Open submenu voor partnership
- Nieuws
- Bergfood TV
- Contact
Benieuwd hoe deze siroop gemaakt wordt? Na een lang groeiproces, meestal tussen de 5 en 7 jaar, oogsten de boeren de agave met behulp van de eeuwenoude techniek. Hierbij worden alle bladeren met de hand afgesneden met een scherp gereedschap genaamd "Coa".
Het hart van de agave wordt gemalen om het sap en de vezels in de agave te verkrijgen, dit sap wordt gefilterd, verwarmd en verdampt om de zoete, lage glycemische biologische agavesiroop te verkrijgen.
De agavesiroop is de perfecte zoetstof voor gebruik in gerechten en dranken. Het heeft een zachte en heerlijke smaak die de agavesiroop tot een uitstekende natuurlijke zoetstof maakt.
Wist je dat onze agave in 2022 in de Top-30 Toetreders staat? De Top-30 Toetreders is de jaarlijkse ranglijst van de dertig grootste nieuwe merken die in de supermarkt verschijnen, More Agave staat op plek 6!