Terug naar overzicht
15 mei 2020

Ana Love & Bergfood: a heavenly match!

Ana Luz serveerplank 2

Ana Love, wie kent haar niet? Al jaren ontwikkelt zij met veel passie en op ambachtelijke wijze unieke borrelproducten. Haar doel: mensen met elkaar verbinden! En hoe kun je dit beter doen dan door het delen van heerlijk eten? Samen meer mooie, liefdevolle momenten creëren, dat is haar missie. Haar boodschap komt aan en ondertussen is zij niet meer weg te denken uit het borrelsegment.

De bijzondere producten zijn prachtig verpakt en springen daardoor direct in het oog. Maar niet alleen de vorm is mooi, ook de inhoud is hemels! De fruitbroden en fruit salami’s zijn gemaakt van verschillende gedroogde vruchten en noten. De zoete smaak gaat heel mooi samen met diverse soorten kazen en vleeswaren. Vruchtendips en borrelmosterd en -stroop zijn hierop een prachtige aanvulling. Daardoor zijn ze heerlijk bij de borrel en een mooie toevoeging aan een kaasplank of een tapastafel. 

De passie voor (mediterraan) eten, mooie producten en goede kwaliteit is iets wat Ana Love met Bergfood deelt. We zijn dan ook trots je te kunnen vertellen dat Bergfood sinds kort een exclusieve samenwerking heeft met Ana Love!

Meer recent nieuws

Nduja Sfeer
08 december 2022

NDUJA: EEN PIKANTE LEKKERNIJ UIT CALABRIE

Fenicië.jpg
21 juni 2022

Fenicië: nieuwe smaken uit het Midden Oosten

BRC S&D logo.png
25 februari 2022

Bergfood behaalt opnieuw AA status BRC certificaat