Terug naar overzicht

Soepen, sauzen & spreads

Wij zijn dol op soepen, zowel warm als koud! We hebben diverse varianten in ons assortiment.
De traditionele Spaanse gazpacho, koude tomatensoep, vinden we ook heel lekker met bieten of knoflook. Italiaanse tomatensoep met basilicum eten we dan graag weer warm! Dat geldt ook voor onze bospaddenstoelensoepen en groentesoep. Wie graag eens een soep met een luxe uitstraling op tafel zet bevelen wij kreeftenbisque van harte aan!

Voor het bereiden van een heerlijke saus met een volle smaak gebruikt u een pure, krachtige fond. Onze fonds zijn ambachtelijk bereid en verkrijgbaar in vele varianten.
Behalve verse pastasauzen met natuurlijke ingrediënten kunt u ook voor een goede bechamel bij ons terecht. Zo maakt u lasagne in een handomdraai!

Van typische Portugese pikante sauzen zoals piri-piri tot Mexicaanse salsa dip en guacamole, we hebben sauzen uit alle windstreken! Van iets dichterbij komt onze heerlijke Dijon mosterd, geproduceerd in het hart van de Bourgogne.
Uiteraard mag ook aïoli niet aan ons assortiment ontbreken, net zo min als pesto en tapenade! Ze zijn niet meer weg te denken uit onze oer-Hollandse keuken en van onze borreltafel.  

 

Neem contact op