Terug naar overzicht
04 maart 2021

Bergfood presents: Mexican Streetfood!

AC Streetfood 3

Mexico heeft een enorm uitgebreide streetfood cultuur; op straat genieten van lekkere hapjes om de kleine trek te stillen is er de normaalste zaak van de wereld. Je vindt de stalletjes vooral in de vroege ochtend en na de belangrijkste maaltijden, dus vanaf de avond tot diep in de nacht.

De hapjes die in Mexico op straat als tussendoortje worden genuttigd, zijn bij ons enorm geliefd en hebben ondertussen de status van hoofdgerecht gekregen. Het inspireerde ons bij Bergfood om eens buiten de gebaande paden van de Méditerranée te treden en een kijkje in een andere keuken te nemen. We hebben immers verstand van smaak! Daarbij zijn we niet alleen goed in het ontwikkelen van mooie producten, maar ook sterk in het importeren ervan.

Voor een van onze partners produceerden wij onlangs een mooie lijn met bijzondere Mexicaanse producten. Met trots presenteren wij: Antica Cantina Streetfood!

Diverse verrukkelijke Mexicaanse sauzen waaronder twee met chipotle en een pico de gallo.

Gebruik de refried black beans als vulling voor tortilla’s, waarbij je kan kiezen tussen de glutenvrije tortilla van 100% witte mais of een mix van mais en tarwe.

Interesse in een mooie lijn producten met authentieke smaken? Neem contact met ons op!

Meer recent nieuws

Nduja Sfeer
08 december 2022

NDUJA: EEN PIKANTE LEKKERNIJ UIT CALABRIE

Fenicië.jpg
21 juni 2022

Fenicië: nieuwe smaken uit het Midden Oosten

BRC S&D logo.png
25 februari 2022

Bergfood behaalt opnieuw AA status BRC certificaat