Terug naar overzicht
08 december 2022

NDUJA: EEN PIKANTE LEKKERNIJ UIT CALABRIE

Nduja

Van Delizie di Calabria bieden wij u streekproducten uit Calabrië, een regio diep in het zuiden van Italië waar 300 dagen per jaar de zon schijnt.

In dit stukje Italië heeft de Spaanse peper zijn ideale habitat gevonden en het is niet toevallig dat hij een belangrijke rol vervult in de lokale gastronomische cultuur.

Met veel passie en zorg worden de ingrediënten geteeld, geoogst en volgens authentiek recept bereid. Elke pot is een stukje Calabrië, elke hap is een reis naar een land dat rijk is aan traditie en smaak.

De beroemde Nduja, wiens naam afkomstig is van het Franse woord “andouille” wat worst betekent, is een pikante smeerbare zachte salami bereid met gedroogde Calabrese peper.

Nduja is ideaal om te smeren op brood of een toastje maar daarnaast wordt het ook gebruikt als specerij voor pizza, bruschetta, als saus voor pasta of als ingrediënt om pittige omeletten te bereiden.

Meer recent nieuws

Tavola-beurs-2024-Bergfood-vakbeurs
08 maart 2024

Tavola 2024

Paolo
09 februari 2024

WIJ INTRODUCEREN MET TROTS: PAOLO

Participatie Op Smaak B.V.
12 januari 2024

Participatie Op Smaak B.V.