Terug naar overzicht
07 september 2020

“San Benedetto, my secret!”

San Benedetto glas

Wat George Clooney doet voor koffie, doet topmodel Cindy Crawford voor water. In Italië, althans.
Half juni van dit jaar startte San Benedetto, het Italiaanse kwaliteitsmerk “met de zwaluw”, daar namelijk met een nieuwe reclamecampagne die 20 weken duurt.

Voor de tweede keer is de hoofdrol weggelegd voor het wereldberoemde fotomodel Cindy Crawford en opnieuw is het prachtige Rome het smaakvolle decor. Vol overtuiging en met een stralende glimlach vertelt zij in verschillende reclamespots welk  positief effect San Benedetto water en San Benedetto ice tea hebben op haar welzijn, schoonheid en levenslust.  Waar ze in de vorige campagne haar water nog de liefde verklaarde (“San Benedetto, I love you! And you?”) besluit ze elke reclamespot dit seizoen met: “San Benedetto, my secret!”

Het is geen geheim dat San Benedetto nu exclusief verkrijgbaar is bij Bergfood. Het water en uiteraard ook de ice tea, want om het enthousiaste verhaal van la Crawford kunnen we niet heen.

Mooie beelden van Italië en een goed verhaal, daar houden wij van bij Bergfood. Net als van een goed glas water. Naast een goed glas wijn, bijvoorbeeld. Of bij de koffie.

 

Meer recent nieuws

Tinazzi
02 augustus 2021

Goud voor Tinazzi!

Amogusti
08 juli 2021

Amogusti: mediterrane smaken in een knap blikje!

Vacatures
29 juni 2021

Collega's gezocht!