Terug naar overzicht

Soepen en sauzen

Bergfood levert uiteraard de traditionele Spaanse Gazpacho-soep, aangevuld met een divers assortiment van soepen en sauzen, fond, mosterd en cremonaise. Onze producenten zijn ervaren in het maken van deze mediterrande producten en hebben dat ruimschoots bewezen.

De kant en klare sauzen van het merk C’era 1 Volta zijn uniek, puur en krachtig van smaak, zoals een Italiaanse grootmoeder deze vroeger maakte!

Englert produceert een onderscheidend kwaliteitsniveau aan fonds en sauzen en deze bevatten geen kunstmatige smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Ferrer zijn Gazpacho-soep is wereldberoemd. Oprichter Josep Ferrer is van mening dat iedereen, zonder daarvoor naar Spanje te hoeven reizen, kennis moet kunnen maken met de authentieke Spaanse keuken.

Edmond Fallot produceert in Beaune, het hart van de Bourgogne, de originele fijne en grove Dijon-mosterd.

Naturamica produceert met regionale verse ingrediënten heerlijke verse pastasauzen.

Quinta’s is gevestigd in Portugal. Hier worden diverse, typisch Portugese pikante sauzen en marinades geproduceerd, waaronder een knoflookpuree.

Tuttovo staat bekend om de cremonaise met een klassieke, romige smaak. Door de pasteurisatie komen toegevoegde ingrediënten zoals truffel, tonijn en knoflook nog beter tot hun recht.