Terug naar overzicht

Olie & azijn

Pure, eerlijke smaken: wij houden ervan! Een eenvoudig stukje brood gedoopt in een eersteklas olijfolie is een ware traktatie. Niet voor niets is de mediterrane keuken een van de meest gezonde van de hele wereld. Aan de basis ervan ligt zonder enige twijfel olijfolie. Extra vergine olijfolie, om precies te zijn! Italiaanse, Spaanse, Griekse: we hebben diverse prachtige soorten in ons assortiment.

Naast olijfolie bieden we ook diverse heerlijke soorten notenolie. Wat denkt u bijvoorbeeld van walnootolie, hazelnootolie of sesamolie? Heerlijke toevoegingen voor smaakvolle gerechten.

Ook de echt balsamico azijn uit Modena is natuurlijk niet te versmaden en toepasbaar in oneindig veel gerechten. Wilt u een speciale twist aan uw gerecht geven, dan kunnen wij u ook diverse gearomatiseerde wijnazijnen aanbevelen, bijvoorbeeld met truffel of framboos.

Tot slot: vinaigrettes. Gemak en kwaliteit in een mooi flesje! Onze vinagrettes zijn gemaakt van extra vergine olijfolie en eersteklas balsamico azijn.

Neem contact op