Terug naar overzicht

Pasta, rijst & bloem

Als we de Italianen mogen geloven dat verbetert het dagelijks eten van pasta de levenskwaliteit. Wij geloven de Italianen! We hebben diverse mooie pastamerken in ons assortiment die allemaal een ding gemeen hebben: ze zijn gemaakt van eersteklas griesmeel afkomstig van de beste durum tarwe. Er zijn veel verschillende vormen en smaken verkrijgbaar om steeds weer heerlijk te variëren.

Voor het bereiden van een heerlijke fluweelzachte risotto zijn drie zaken onontbeerlijk: veel liefde, geduld én een goede risottorijst! Voor zowel carnaroli als arboria rijst kunt u bij ons terecht.

Zelf pizza en pasta maken, het wordt ook bij ons een steeds meer geliefde bezigheid. Men neme een hoge kwaliteit meel, men steke de armen uit de mouwen en… kneden maar! Met zulke mooie producten is een hoogstaand eindresultaat gegarandeerd, probeert u het maar!

En wat te denken van de minder bekende (maar niet minder smakelijke) Italiaanse polenta? De basis voor deze stevige kost is maïsmeel, die ook tot ons assortiment behoort.

Neem contact op