Terug naar overzicht

Tomatenproducten

Wie aan de mediterrane keuken denkt  - en de Italiaanse in het bijzonder -  denkt automatisch aan tomaten. Goede tomaten hebben de smaak van de zon en de tomaten uit Italië zijn niet voor niets wereldberoemd. Dieprood en vol van smaak dienen ze in geconserveerde vorm wereldwijd als basisingrediënt voor pasta’s, pizza’s en andere culinaire toepassingen.

Als je met een Italiaan spreekt, gaat het al snel over eten. Italianen zijn trots op hun keuken en gepassioneerd over hun gerechten, waarin tomaten een heel grote rol spelen. De naam zegt het al: “pomodoro”, oftewel “gouden appel”.
Geen wonder dus dat de boeren er alles aan doen om eersteklas tomaten te telen en zo de authentieke smaak te behouden. Ze kiezen de beste velden, gebruiken de beste grondstoffen en doen er alles aan om de natuurlijke versheid van de oogst te behouden.

Ondertussen zijn ook bij ons de heerlijke tomatengerechten niet meer weg te denken. Er zijn mooie tomatenproducten voor iedere toepassing: gepelde tomaten, tomatensaus, tomatenpulp en tomatenconcentraat. Buon appetito!

 

Neem contact op